Reparatii Bijuterii


Reparam sau Restauram bijuterii din aur, argint si pietre pretioase


Ai o bijuterie cu defecte? Noi te putem ajuta! Reparam si restauram bijuterii rapid si la preturi avantajoase.

Daca pana acum nu gaseai un bijutier care sa-ti poata repara bijuteria ta preferata, de acum nu vei mai avea aceasta problema. La noi, o defectiune sau incident, aparute la bijuteriile tale, indiferent de materialul din care sunt acestea realizate, se repara pe loc.


De ce sa iti repari bijuteria la noi


Reparam ORICE tip de bijuterii.

Nu conteaza materialul din care este realizata bijuteria, daca are sau nu pietre pretioase aplicate, defectiunea pe care a suferit-o o anumita bijuterie sau vechimea acesteia. Profesionalismul si rapiditatea, de care dau dovada bijutierii nostri iti garanteaza reparatia bijuteriei tale favorite.Reparam bijuteriile FOARTE RAPID

Atunci cand situatia ne permite iar bijuteria nu presupune interventii complexe, bijutierii nostri pot repara bijuteria pe loc, fara sa mai pierdeti timp in acest sens.Ai parte de o EVALUARE GRATUITA a operatiunii

In cazul in care aveti o bijuterie veche, mostenita si doriti sa stiti daca mai merita reparata sau daca aveti un diamant ori o bijuterie pentru care doriti evaluarea corecta a pretului, un profesionist din cadrul firmei noastre va poate ajuta cu informatii gratuite, mai ales daca sunteti un client fidel.

Personal SPECIALIZAT si profesionalism.

VREM sa lucram cu tine pe termen cat mai lung. Vrem ca de fiecare data cand ai o problema sa vii tot la noi. Siguranta si precizia sunt calitatile care ne recomanda si tinem cont intotdeauna de ele.


De obicei bijuteriile sunt amprenta unei amintiri memorabile, un cadou facut unei persoane dragi, logodna sau casatorie, o reusita persoana din viata unei persoane, care trebuie marcata corespunzator cu un obiect pretios, cu o bijuterie, din aur sau din argint, inele de logodna sau verighete, bratari, lantisoare, bijuterii pentru copii, medalioane, coliere cu pietre pretioase sau semipretioase. De aceea, reparatia bijuteriei tale pretioase este prioritatea noastra numarul unu.


Bijutierii nostri lucreaza cu aparatura performanta si tehnica de inalta calitate, in asa fel incat orice interventie sa fie posibila, iar fiecare client multumit.


Facem tot posibilul sa multumim fiecare client in parte si va oferim servicii de calitate superioara, montaje si reglaje precise, rapiditate si seriozitate. Bijuteria ta de suflet este in deplina siguranta in atelierul nostru.

Ajutati de noua tehnologie profesionistii nostri repara totOrice reparatie, care vi se parea pana acum imposibila si dificil de realizat, chiar si de catre profesionisti in domeniu, este acum posibila la noi cu ajutorul noii tehnologii. Intitulata PUK4, noua tehnologie germana este capabila sa repare orice bijuterie defecta. Tehnologia cu laser si racire cu Argon permite repararea, fara sa se foloseasca focul ori fara sa se recurga la incalzirea materialului bijuteriei.

Noua tehnologie, cu precizie germana, e capabila de o gama larga de reparatii:

  • Modificari si montaj pietre pretioase
  • Acoperiri cu metal pretios
  • Inlocuire ornamente, pietre pretioase si semipretioase, diamante
  • Reparatii cu perle sau pietre
  • Bijuterii cu piele, geam sau plastic

Acum, chiar si reparatiile care deteriorau obiectul sunt posibile, fara sa se mai recurga la vechile metode, de durata la repararea a unei bijuterii.

Pentru ca valoarea sentimentala a unei bijuterii este de cele mai multe ori mai mare decat pretul sau, posibilitatea repararii unei bijuterii defecte, cu mare insemnatate familiala este o masura de maxima importanta.

Acum, cu ajutorul nostru si al noii tehnologii, iti poti recupera acum o bijuterie, pe care nu a-i fi crezut ca o poti reparata vreodata.