Bijuterii la Comanda


Realizam bijuterii pe comanda sau verighete lucrate manual


Iti doresti o bijuterie unicat? Noi putem realiza modelul pe care ti-l doresti. Facem pe comanda orice model de bijuterie iti doresti, la preturi avantajoase.

Daca, bijutierii cu care ai colaborat pana in prezent nu te-au multumit pe deplin, de acum scapi de acest stres. Modelul pe care tu ti-l doresti poate fi realizabil, daca apelezi la tehnicientii nostri bijutieri.


De ce sa apelezi la bijutierii nostri pentru realizarea unei bijuterii la comanda


Realizam orice model de bijuterie

Pentru bijutierii nostrii nu va fi o problema sa realizeze un model complicat de bijuterie, unul unicat pe gustul clientului. Profesionalismul si creativitatea sunt caracteristici care ne recomanda.Realizam orice model de bijuterie

Avand in vedere ca procedura de realizare pe comanda a unei bijuterii este lunga si migaloasa, noua tehnologie, pe care o folosim face posibila realizarea bijuteriei intr-un timp cat mai scurt, in functie de dorintele clientului. Comunicarea, in acest sens, dintre bijutier si client este esentiala.Suntem atenti la dorintele clientului

Atunci cand un anumit client isi doreste un anumit model de bijuterie, procesul de realizare al acesteia este unul complex, dar simplu pentru un bijutier priceput. O comunicare activa, atat din partea acestuia, cat si a clientului este importanta in acest demers. Iar ceea ce isi doreste clientul este cel mai important pentru noi.

Bijutieri bine instruiti

Bijutierii nostri dau dovada de pricepere si au experienta si abilitatile necesare pentru realizarea oricarui model de bijuterie. Mai ales ca, realizarea unei bijuterii implica multe cunostinte de design si o cercetare atenta.


Bijuteriile la comanda sunt o optiune preferata de persoanele care pun pret pe autenticitate sau isi doresc un anumit model, realizat de un anumit designer, pe care nu si-l permit.


Realizarea la comanda a unei bijuterii este o actiune, ce presupune ca elementele unei bijuterii sa treaca printr-o serie de etape importante, precum:

 • Realizarea designului
 • Realizarea matritei de ceara
 • Turnarea materialului
 • Pilirea si slefuirea materialului pretios
 • Infrumusetarea si procesul de decorare al bijuteriei

Realizarea bijuteriilor la comanda implica tehnologii avansate si o procedura si migaloasa inca de la inceput. In plus, oferim gravura gratuita la verighetele sau inelele de logodna realizate de noi.

De ce sa apelati la bijutierii nostri pentru realizarea unei bijuterii la comanda?Realizarea unei bijuterii la comanda este o actiune care da nastere unei forme de arta colectiva, o parte vine din emotia si povestea modelului ales, iar cealalta vine odata cu maiestria tehnica si propria viziune a bijutierului. Bijuteria finala, realizata de bijutierii nostri, va avea o frumusete unica, ce nu poate fi reprodusa niciodata.

 • Dau dovada de creativitate si pricepere

  Sfaturile si recomandarile bijutierului sunt esentiale. Este recomandat sa-i lasati bijutierului nostru libertatea de exprimare suficienta pentru a-si etala arta si priceperea.

 • Are constinte de design si tehnica

  Etapa realizarii bijuteriei implica emotie si poveste, dar mai ales cunostinte de desen, din partea bijutierului. Intregul proces implica atat arta si stiinta, cat si creatie si tehnica.

 • Foloseste tehnica de ultima generatie

  Pentru ca modelul sa fie perfect, conform standardelor impuse in timpul crearii designului, bijutierul nostru se foloseste de tehnica de ultima generatie. Un pas important in obtinerea rezultatului dorit.

 • Atentie sporita la detalii

  Dupa realizarea produsului final, acesta trebuie finisat si infrumusetat. In acest caz, bijutierul nostru va acorda mare atentie tuturor detaliilor, pentru ca produsul final sa fie exact cum v-ati dorit, fara imperfectiuni.

Dupa realizarea produsului final, acesta trebuie finisat si infrumusetat. In acest caz, bijutierul nostru va acorda mare atentie tuturor detaliilor, pentru ca produsul final sa fie exact cum v-ati dorit, fara imperfectiuni.